Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2685650
Medlemmer i alt : 38
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

Point regler BC Mangekamp 01/01/1990

Point regler BC Mangekampen.

Der gives i alle discipliner point, således at nr. 1 får 1 point, nr. 2 får 2 point, nr. 3 får 3 point osv.

Hvis 2 eller flere deler en placering får alle samme point antal. Eks. 5 mand deler 10. pladsen, de får alle 10 point, næste mand bliver nr. 15. og får 15 point.  

Alle som ikke deltager i disciplinen får deltagerantal + 5 point.

Ved holddiscipliner får alle på holdet samme point. Eks. på holddisciplin; der kæmpes i hold af 5; Så får alle på vinderholdet 1 point. Alle på der hold som bliver nr. 2 får 6 point, alle på holdet som bliver nr. 3 får 11 point osv.

Kommer man mere end 5 minutter for sent til en BC Disciplin får man en point straf på +3 point som ikke senere kan fratrækkes i det samlede resultat, selv om man ikke bruger pointne i disciplinen i det samlede resultat (en af de to som kan fratrækkes). Det er arrangørerne af den enkelte disciplin som fastsætter og tilsikre at karenstiden overholdes.

Mangekampen Slutstilling: Den BC´er som har færrest point i de tællende* discipliner vinder, næst færrest bliver nr. 2 osv.

Ved point lighed, tælles flest 1 pladser, derefter 2. pladser osv. Hvis der stadig er helt lighed, afgøres placeringen alfabetisk, (fornavn).

De fratrukne discipliner tæller ikke med i slutstillingen på nogen måde.

*=Ved Mangekamp med 10 discipliner er 8 tællende, ved Mangekamp med 8 discipliner er 6 tællende, ved 7 discipliner er 5 tællende, ved 6 discipliner er 5. tællende. 
 


Regler for afviklingen af BC 8-kampen 2024

Hvis det uheldige skulle ske at samfundet lukker igen (helt eller delvis) pga. Corona eller andre årsager, og der indføres et forsamlingsforbud, som gør at vi ikke vil kunne afvikle alle de planlagte discipliner i løbet af året, har vi besluttet at BC 8-kampen 2024 afgøres på følgende måde:

Hvis vi når at afvikle 2 discipliner er alle tællende.

Hvis vi når at afvikle 3 discipliner er alle tællende.

Hvis vi når at afvikle 4 discipliner er alle tællende.

Hvis vi når at afvikle 5 discipliner er alle tællende.

Hvis vi når at afvikle 6 discipliner er 5 tællende.

Hvis vi når at afvikle 7 discipliner er 5 tællende.

Hvis vi når at afvikle 8 discipliner er 6 tællende.

Hvis en disciplin må aflyses/udskydes, skal der gøres hvad der er muligt for at finde en ny dato, denne SKAL meldes ud senest 14 dage før afholdelse af disciplinen.

Seneste mulige dato for afvikling af en disciplin er søndag den 8. december 2024, pr. denne dato afgøres BC 8-kampen 2024, ud fra resultatet af de discipliner som er gennemført, i følge ovenstående.

Med venlig hilsen

BC Bestyrelsen

 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT