Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 3
Besøgende i alt : 1919589
Medlemmer i alt : 40
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

Artikler

Point regler BC Mangekamp 01/01/1990

Point regler BC Mangekampen.

Der gives i alle discipliner point, således at nr. 1 får 1 point, nr. 2 får 2 point, nr. 3 får 3 point osv.

Hvis 2 eller flere deler en placering får alle samme point antal. Eks. 5 mand deler 10. pladsen, de får alle 10 point, næste mand bliver nr. 15. og får 15 point.  

Alle som ikke deltager i disciplinen får deltagerantal + 5 point.

Ved holddiscipliner får alle på holdet samme point. Eks. på holddisciplin; der kæmpes i hold af 5; Så får alle på vinderholdet 1 point. Alle på der hold som bliver nr. 2 får 6 point, alle på holdet som bliver nr. 3 får 11 point osv.

Kommer man mere end 5 minutter for sent til en BC Disciplin får man en point straf på +3 point som ikke senere kan fratrækkes i det samlede resultat, selv om man ikke bruger pointne i disciplinen i det samlede resultat (en af de to som kan fratrækkes). Det er arrangørerne af den enkelte disciplin som fastsætter og tilsikre at karenstiden overholdes.

Mangekampen Slutstilling: Den BC´er som har færrest point i de tællende* discipliner vinder, næst færrest bliver nr. 2 osv.

Ved point lighed, tælles flest 1 pladser, derefter 2. pladser osv. Hvis der stadig er helt lighed, afgøres placeringen alfabetisk, (fornavn).

De fratrukne discipliner tæller ikke med i slutstillingen på nogen måde.

*=Ved Mangekamp med 10 discipliner er 8 tællende, ved Mangekamp med 8 discipliner er 6 tællende, ved 6 discipliner er 5. tællende. 
 

Tilmeldte
Ingen tilmeldte endnu.
Log ind for at tilmelde dig.

TILBAGE


 

PRINT