Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2464051
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG Efterår 2022 29/10/2022

BC EOG Efterår 2022 

Blev afholdt lørdag den 29. oktober 2022

I lighthouse, Holmbladsgade 133, 2300 København S.

 

Efter at vi havde fundet BC Borfodboldmesteren og vi havde fået serveret en rigtig herreret; Stegt flæsk med hvidekartofler og persillesovs, leveret af Restaurant Rio Bravo (og Ja der var rigeligt) blev Efterårets EOG afholdt, med dagsorden efter vedtægterne:

1.    Formandens beretning

2.    Status på økonomi

3.    Eventuelt

 

Referat BC efterårs EOG den 29. oktober 2021 i Lighthouse

 

Formanden bød velkommen til EOG og foreslog Erik Holger som dirigent. Da der ikke var nogen indvendinger mod dette, blev Erik valgt, og han gav straks ordet tilbage til formanden Søren Bruun (SB).

 

Punkt 1: Formandens beretning (SB):

 

Formanden gav en kort opdatering på 2022 status. Han fremhævede bl.a. det blandede deltagerantal på de enkelte arrangementer (ingen rød tråd baseret på f.eks. om det var en fysisk disciplin). Men alle disciplinerne var afviklet på en fin måde og en stor oplevelse for dem, der deltog.

 

Specielt fremhævede Søren det fine initiativ fra Jesper Schønnemann ifm. 3 tiltag til Sommerfest hvor den endte med en fin tur til Malmø. Desuden var der også stor ros til Erik Holther’s fine adventure til Anholt med 16 deltagere og gammeldags das på en ”frilandsmuseumsagtig” gård.

 

Der er 40 medlemmer i BC inkl. 3 prøvemedlemmer (Claes, Bjørn, Thomas). Da prøvemedlemmerne har indbetalt til Sejltur 2023, opfordrer Søren dem til at komme til Bueskydning og dermed komme i gang med disciplinerne.

 

Punkt 2: Status på Økonomi (OS):

Den samlede økonomi for BC er rigtig fin. Selvom vi har brugt flere penge på de enkelte aktiviteter i løbet af året, har aktiestigning giver godt.

 

Der er budgetteret med et underskud, men ender nok nærmere med et pænt ”nul”.

 

Eventuelt:

Der blev indsamlet input til 2022 aktiviteter. Alle opfordres til at komme med yderligere gode ideer. Bestyrelsen begynder snarest at se på det kommende års program.

 

Stig Arve: ”Det fede er samværet ved aktiviteterne – der bør vi tænke ind ved planlægningen således der ikke er for mange aktiviteter, hvor det er hurtigt ”ind og ud” uden mulighed for at tale sammen”.

 

Peter Juul: Det gør ikke noget med længerevarende arrangementer, hvor vi laver noget sjovt sammen og hvor selve disciplinen bliver en mindre ting i det samlede arrangement (f.eks. træklatring med lille tilhørende aktivitet).

 

Henrik Merot: Mere fornyelse i Bestyrelsen. Her blev der gjort opmærksom på, at ½ af Bestyrelsen er på valg hvert år. Og alle med interesse kan stille op. Og Bestyrelsen opfordrer alle med interesse i at stille op ifm. OG.

 

Jesper Schønnemann og Henrik Bergsbo: Der skal være et arrangement om året med vores hustruer / kærester. Denne kommentar er i relation til de snakker, der har været om rene drengearrangementer ifm. Sommerfesten.

 

Omkring Sommerfest: Det bør overvejes, om Sommerfesten skal placeres lidt senere (f.eks. tidligt oktober før Efterårsferien) for at få så mange med som muligt. En løsning kan være at checke hvorvidt Sommerfest 2022 var svær at få deltagere til grundet tidspunktet, stedet eller økonomi. Det er her værd at bemærke, at ingen kan komme med eksempler på, at Sommerfest fravælges af pigerne grundet sted eller økonomi.

 

Fysiske discipliner: Der blev – igen – diskuteret, hvorvidt fysiske discipliner afholder nogen fra at deltage. Meningerne er mange. Hvad er en fysisk disciplin egentlig? Søren har noget statistik, der understøtter dette. Men er det selve disciplinen, datoen eller noget helt tredje?

 

Afslutningsvis takkede dirigenten for god ro og orden under EOG.

 

Referent: JP 

 

Se billeder fra EOG her 

Følgende BC´ere deltog i efterårets EOG:

Michael Foldbjerg
Christian Kauman
Stig Arve Jepsen
Søren Bruun
Morten Jensen
Arnt Gustafsson
René Bang Hansen
Ole Skjold Hansen
Stig Bruun-Andersen
Jesper Pedersen
Henrik Merót
Claus Hyldgaard-Olesen
Henrik Bergsbo
Erik Holther
Peter Juul Ottesen
Henrik Tinning
Jesper Schønnemann
Henrik Schwenn
Jesper Olesen 

 


TILBAGE


PRINT