Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2464074
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Præmieceremoni 2020 06/12/2020

BC Præmieceremoni 2020

I disse corona tider har det jo desværre ikke været muligt at afholde den årlige BC Julefrokost, hvor vi normalt hylder vinderne i både BC 8-Kamp og de forudseende i BC Sweepstake.

Billedresultat for vinøs vinbar

Men da vinderne ikke helt skulle snydes for rampelyset, blev der i søndags afholdt et helt igennem Corona sikret arrangement hos Vinøs hvor kun præmietagerne var inviteret til gløgg og æbleskiver.

Af disse, var 7 mødt frem (vi måtte desværre undvære 2. pladsen og 13. pladsen) og de fik deres fortjente præmier. Ole Skjold Hansen fik den største som årets vinder af BC 8-Kampen, og da han også havde købt sig selv i Sweepstake var det ikke helt ringe hvad han fik med hjem.

Klappe præmien i BC Sweepstake blev også udtrukket af vores revisorer Jesper O og Arnt (meget heldigt at de i forvejen var blandt præmietagerne), her havde Peter Bisgaard købt Henrik Nielsen for 50 kr. og får de 500 kr. tilsendt.

Se billeder her

Gæt en BC´er ?

Stort Tillykke til Alle Præmietagerne

BC 8-Kamp Slutstilling 2020

Se køb i BC Sweepstake 2020

 

 


TILBAGE


PRINT