Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 2
Besøgende i alt : 2464073
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Skitur Val Thorens 1993 05/02/1993

BC Skitour Val Thorens

Se invitationen til BC Ski tur her 

Hermed følger et indlæg fra Christian de Bang omkring BC-Skiferie:

En suveræn skiferie der desværre kun varede en uge.

Den 5.febr. 93 startede årets skiferie, hvor bl.a. 10 BCere gav sig sydover mod Europas, nogle siger verdens-, største skisportsområde; nemlig "Les 3 Valles” (Val Thorens). Området blev f.eks. benyttet til Vinter OL i Albertville i 92. Der findes 190 skilifter og ca. 600 km løjper.

10 BCere er umiddelbart et skuffende lavt antal til et så godt arrangement som Jæger og Peter Faurholdt havde stablet på benene, men det udgør trods alt over 20% af medlemmerne. De friske skifreaks i BC er.

Shot-Jan (Mortensen) Jan gik fuldstændig amok da han lærte hvad "Små grå" drejer sig om. Derrvar nogle der lærte Jans sande jeg at kende.

Henrik Overtryk (Jæger) den første for hvem det er lykkedes at give et kvindemenneske lungebetændelse fordi hun kom for tæt på. Christian de Flødeskum (Bang) blev set på en restaurant nedskyde en uskyldig mand med et pletskud direkte i øjet; hvad gik der af ham ?

PyiaMads (Mathiasen) hvis man skulle have fat i Mads, skulle man bare kigge i hans seng. Mads var god til at drikke, men det kneb med at komme op næste dag.

7 minutter Henrik (Aakjær) manden som det kun tog 7 minutter at sidde og "snave" med en fransk vaskemaskine på toppen af "La Saulire". Ligger tæt på at blive æresmedlem af Herreklubben.

Michael Klatremus (Foldbierg) præsterede at kravle bl.a. via en hollandsk families terrasse/lejlighed kl. 3 om natten, da han selvfølgelig selv skulle i seng.

Rene Pommes Frittes (Bukrinsky). mente ikke han at han havde fået lige mange pommes frittes som nogle af os andre på "El Gringo', hvilket tjeneren selvfølgelig blev gjort opmærksom på, du ved, på Renes facon!!

Flækski-Arnt (Gustafsson) denne stille og rolige mand skulle selvfølgelig udmærke sig ved at flække sin ene ski. Om det skyldes en ophidsende bemærkning fra Karens side kan man kun gisne om.

Termo-Peter (Faurholdt). viste sig som en virkelig mand da han lagde hele den resterende familie ned med sygdom og derefter forgreb sig på den med et termometer.

Tele Jesper (Schønnemann), manden der kendte alle rygterne før de var foregået, men var iøvrigt kendetegnet ved flittigt brug af telefonen til Danmark - har forhåbentligt fået en afdragsordning med Banken !! 

Kort indtryk af skituren:

På nedturen så man straks hvem der var de største kyllinger i selskabet, idet personer som Arnt og Rene skilte sig ud fra flokken af rigtige mænd ved at køre i sovebussen. Køreturen startede med at Christian fik udleveret Dummyen for hans talentløse opbevaring (eller mangel på samme) af pas.

Ellers forløb turen stille og roligt i en pissekold bus med masser af C-film.

Forkortet referat af ugen:

Ankomst et par timer for tidligt til Val Thorens. Pisterundvisning om søndagen. After ski på El Gringo. Mandag til onsdag gik med godt vejr og skiløb samt After ski på Malaysia Bar hvor Beverly Hills fra Helsingør spillede. Bl.a. Rabalderstræde.

Torsdag var der picnic med drikkerekord. Mads hjalp godt til og var allerede på ski kl. 14.00 næste dag.

Fredag var der fællesspisning med Raclet eller fondue. Lørdag ski og hjemrejse. Generelt var det en meget vellykket tur med et ufatteligt flot vejr og et rimeligt godt skiføre. Området er virkeligt et af de bedste til skiløb og var præget af både nybegyndere og proffs.

Absolut et sted som BC kunne besøge igen til næste år.

Christian de Bang

 


TILBAGE


PRINT