Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2464063
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Sommertour Falster 2002 27/08/2002

Blue Circle Classic Sommerrallye 2002

Se invitation her

Bestyrelsen har været ufattelig travlt optaget af mange gode gøremål i BCregi ikke mindst her efter sommerferien, så for at minimere antallet af fatale hjerteanfald blev det besluttet at uddelegere referat fra BC Sommerturen til den Tankelamme-ordblinde-analfabet Holther som nu noget forsinket tamper i stavepladen;

På denne sæsons ifølge-almanakken-sidste-sommerdag drog en mængde BC'ere sydpå i deres ydmyge drasiner til Falster, hvor bestyrelsen nok en gang havde arrangeret en overdådig sommerfest.

Allerede på parkeringspladsen havde "Arni-Gosse" det desværre ikke godt, og det forlød at han senere sammen med familien drog hurtigt hjem. Håber du er rask igen forlængst. Hos alle andre var humøret højt. Efter indlogering og den obligatoriske T-skjorte påklædning drog vi afsted på rally.

I alle automobiler emmede det af raseri over hvorfor fanden en af K-ællingerne dog ikke havde husket at pakke en P-bøde ned i kufferten når de nu vidste at man skulle bruge en sådan - fremfor at slæbe tre forskellige kjoler med !!! I over ti år har vi nu kørt rally - og man skal altid have en P-bøde med og ingen havde husket det. Politistationen var selvsagt lukket da der var EU-topmøde i København - så her var heller ingen redning.

De fleste mødtes dog på biblioteket og læste på dette nymodens Indianernet og fremskaffede gode resultater. Tuborg-på-dåse - ja løsningen var sæ'fø'li at påklistre en plastic-Tuborg på en majsdåse, de blev jo først frigjort til salg forleden dag de dumme dåser, - altså dem man drikker øl af !

Senere mødtes vi til strandparty/konkurrencer på Marienlyst. Et teknologisk udstyrsstykke uden lige. Kæmpe-EU-landmands-gasgrill og dertil et af Energi-E2 størrelse prægtigt generatoraggregat som drivkraftmiddel til et fadølsanlæg - midt ude i den Polske ørken §!. "Jamen - hvad giver de mig fru Heilbundt ???"

Vi furagerede prægtigt og konkurrerede voldsomt - støvlekast, og synkronsvømning med uoppustet gummibåd desperatbærende på diverse kroppe. Det gik hurtigere og hurtigere - pludselig regnede det og vi tog hjem - dog nåede vi lige at checke Afrofrisørens pris på seksti rigsdaler for en Emil Glückstadt skægtrimning !

Lille pause - omklædning til fest. Først tryllekunst - imponerende - derefter god mad, nu lotteri med medbragte-sponserede-gaver - mange tasker (altså tasker til at putte ting i). Så mokka - dernæst desperation for Disko Johny udeblev. Heldigvis fik Halv-berg (der på et tidspunkt så Hel-bleg ud !!) lynhurtig fat i Maribo-Rene og hans provinsielle-Ulandsdiskotek der dog indeholdt grammofonplader der både kunne køre med 33 og sågar 45 omdrejninger. Flere BC'ere bistod Rene med programtilrettelægningen, således at det til tider lykkedes at få frembragt musiske toner fra sidste årtusindes sidste århundrede ! Vi taknemmelige BC'ere kvitterede med heftig dans og livsglæde.

Så natmad og til alles overraskelse ingen voldsscener, men en af voldsmændene var også udeblevet i år. En BC værdig afslutning !

Alt i alt en rigtig dejlig sommerfest, som dog skæmmedes voldsomt af at tre tvivlsomme medlemmer havde medbagt deres biologiske afkom, som godtfolk ustandseligt svattede over - forstemmende - formasteligt !

Nå nu Holther vi her !!

Se billeder fra sommerfesten her

 


TILBAGE


PRINT