Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2464068
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC 30 års JubiTour Warszawa 2020 18/09/2020

BC 30 års JubiTour til Warszawa 18. til 20. september 2020

 

Det var med stor glæde at vi kunne inviterer dig og din kære på en sensommer 30 års Jubitour øst på til Warszawa.

 

Og til endnu større glæde at det lykkedes at gennemføre turen med 40 pax, til trods for div. restriktioner i disse corona tider.


Der var afrejse iført mundbind fra Kastrup fredag d. 18. september 2020 kl. 10:30 med direkte fly LOT LO464. Vi landede kl. 12:00 lokal tid. Der var sørget for bustransfer til hotellet, det ****Hotel Mercure Grand, hvor vi kunne checke ind med det samme, inden frokost, hvor 3 retter og diverse drikkevarer stod og ventede på os.

Derefter stod den på guidet tur (i 3 hold) til det historiske ”Warszawa”, Turen varede ca. 2 timer og sluttede på torvet i den gamle by, hvor mange nød en forfriskning, inden der var tid på egen hånd, eller i godt BC selskab i støre og mindre grupper. For nogle stod den på vodkamenu, diverse retter med der til passende vodkaer til de forskelige retter. Andre spiste mere traditionelt og drak vin og øl på en de mange hyggelige restauranter.

Lørdag var der efter morgenmad rig mulighed for shopping/tid til at nyde byen i det dejlige efterårsvejr, mange var forbi og oppe i  "Stalin Tower" - Stalins gave som Warszawas befolkning fik i starten af halvtresserne, og som siden har været hadet, som symbolet på sovjet tiden. Det er stadig Warszawas højeste bygning (237 m), men ikke længe, den er ved at blive overgået af en af de mange skyskrabere som skyder op.

 

Det store madmarked trak også mange BC´ere, det var ikke alt som så lige appetitligt ud, men i et land uden sure smileys går det hele. Nogle tog på Lobsterbar, mens andre mere ydmygt indtog en pizzaslice, men alle fik gået mange kilometer. Langs floden nød mange en drink i en af de mange strandbarer.

 

Inden vi sidst på dagen mødes til 30 års Jubimiddag……………

 

Vi startede kl 18:00 i baren på hotellet, hvor der var drinks efter eget ønske, herefter gik vi de 400 meter til Restaurant Mokotowska69, hvor indehaveren Andrew stod klar med et glas bobler på hans regning.

 

Således vel optankede kunne vi sætte os til det veldækkede bord. Hvor Ole Skjold bød velkommen, og så kunne vi indtage den første af de 3 forretter; Østers Rockefeller bagt med Bacon, babyspinat og parmesan.


 

Fru Jæger rejste sig og takkede drengene for at pigerne måtte være med, der blev råbt hurra og skålet. Formanden holdt sin "årlige" tale, hvor han endnu en gang fastslog og beviste at BC er noget særligt! Det stabile i livet! - mere hurra og skål.

 

Og så kunne vi gå videre med de 2 sidste forretter, efterfulgt af sorbet, to hoved retter; And (det var næsten jul) og en virkelig mør og perfekt stegt Bøf, samt 2 deserter; Ost og diverse sødt. De hele akkopanieret af fine hvide og røde vine, nøje udvalgt af vores egen sommelier Otto. Der var selvfølgelig også kaffe efter ønske.

 

Undervejs var der diverse indlæg med talere og sange som tog selskabet med storm. Alt i alt en meget vellykket 30 års Jubi aften, til trods for tidernes ugunst, med kanon mad og fantastisk selskab. Jeg tror ikke at der var mange som tænkte på Corona de 6-7 timer....

 

Søndag stod den på morgenmad til de morgenfriske, herefter på fri lej; mere sigthseeing, flere på cykel og el løbehjul - mere strandbar og sejltur på floden, frokost, kaffe og drinks diverse steder.

 

Klokken 17:43 blev vi hentet på hotellet, formanden var begyndt at få trækninger, bussen skulle have været der kl 17:30, men den kom og vi blev kørt til lufthavnen, hvor vi var i rigtig god tid. Så vi fløj planmæssig med SAS SK2752 til CPH, hvor vi landede 21:40.

 

Tak til alle som deltog for godt selskab, og positiv attitude under hele turen.

 

MVH

 

BC JubiTour udvalget
Ulrik Damsgaard, Peter Bisgaard, Ole Skjold Hansen & Søren Bruun

 

Se billeder her 


Billedresultat for warszawa hotel mercure       Billedresultat for warszawa hotel mercure


Billedresultat for warszawa hotel mercure

Følgende BC´ere med og uden fruer deltog i Jubituren:

Michael Weile
Ulrik Damsgaard
Henrik Schwenn
Henrik Tinning
Michael Baasch
Arnt Gustafsson
Jesper Pedersen
Henrik Bergsbo
Søren Bruun
Ole Skjold Hansen
Otto Neubert
Christian Kauman
Claus Hyldgaard-Olesen
Peter Bisgaard
Jesper Rebien Olesen
Stig Arve Jepsen
Henrik Merót
Erik Holther
Henrik Jæger
Morten Jensen
Jesper Schønnemann
Robert Kreijtz
Tem Sander

Lidt om Warszawa

Ser man en grå og trist beton by for sit indre blik, når man tænker på Polens hovedstad Warszawa, så er det på tide at revidere sit syn på byen. Med sine 1,7 mio. indbyggere har Warszawa nemlig indtaget en position som en af Europas mest trendy og nyskabende storbyer. At priserne desuden er meget lave, gør byen til et fantastisk rejsemål for dig, der vil have fuld valuta for rejsepengene.

Polens hovedstad Warszawa er en by med en dramatisk historie. Byen blev genopbygget efter at være blevet bombet og stort set jævnet med jorden under 2. Verdenskrig, og at den gamle bydel blev genopført i samme gamle stil, sikrede den en plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Præcist hvor smuk byen er, vil du hurtigt opdage, når du går rundt omkring i den gamle bydel. Warszawa har alt det, man kan forvente på en rejse til en moderne storby. Byen byder på trendy barer og restauranter, stribevis af natklubber og værtshuse, udeserveringer og vinbarer, gode shopping muligheder (især hvis du kan lide smykker) og et væld af historiske seværdigheder, hvor Kulturpaladset, den gamle bydel og kongeslottet hører til blandt de mest populære. I den noget slidte bydel Praga kan man stadig se bygninger med skudhuller fra krigens tid.”  

 


TILBAGE


PRINT