Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2464050
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC på Ski i Alpe d´Huez 2016 20/01/2016

Så lykkedes det - VI var på  Ski igen til OG 2016

Vi havde hele 3 dages ski + 1.disciplin og Ordinær Generalforsamling i Alpe d´Huez, France.

 

20 BC´ere var mødt onsdag kl. 1700 i CHP lufthavn (vi havde desværre afbud fra 2 sygdomsramte) planmæssig afgang med DAT´s Airbus 320 og landing i Grenoble, undervejs på flyveturen serverede den yndige stewardesse ”Henriette” drinks, bus til Alpe d´Huez gennem de berømte 21 hårnåle og fremme på vores hotel ved 23 tiden, her stod suppen klar, vi blev indkvarteret, og mange fik besøgt ”Undergrunden” inden det var tid til godnat.

Torsdag: tidligt op morgenmad, lidt briefing, liftkort, herefter i samlet flok til skiudlejningen hvorefter der var fri ski i højt solskin på de velpreparerede løjper, næsten samlet frokost på ”Lafoilduce” som for manges vedkomne gik direkte over i After Ski. Alle kunne dog styre ned af bjerget, mere eller mere lige og var klar til fælles middag på hotellet ved 19 tiden. Efter den fire retters menu var indtaget, havde Merót og Schønne arrangeret pubcrawl med Nortlander Guiden Michael, her blev diverse barer besøgt inden endestationen ”Disqutek Iglo”.

Fredag: Morgenmad, herefter fri ski til 13.25 hvor der var mødetid for enden af ”Grisseliften”, hvor dagens Slalom konkurrence skulle afvikles (læs under mangekamp) med Jæger som suveræn vinder. Herefter var der lige tid til en enkelt eller to i liggestolene, og for nogens vedkomne et par løb, inden omklædning på hotellet. Kl.1730 var der mødepligt i smoking i det nærliggende Palais de Sports, hvor OG blev afholdt. GT i loungen på hotellet og igen fire retters menu i restauranten. Det obligatoriske snebillede og videre ud i byen…

Lørdag: Morgenmad ud tjek af hotel og derefter fri ski hele dagen igen i høj sol, nu i tøvejr sneen var dog ok, spredt frokost, alle returnerede in time til hotellet uden skader, lidt kaotisk omklædning. Lasagne på terrassen og venten på bus som kom og kørte os ned af bjerget, nu her i dagslys kunne man rigtig se hvad rytterne i Tour de France bliver udsat for. Fly hjem med DAT fra Chambery som landede lige før midnat.

Tak til alle for en rigtig god tur 

 

 

Alpe d´Huez

 

Byens højde 1850 m.o.h. Km. pister i alt 237 km. Højeste piste 3350 m.o.h.

Længste piste 16 km. Snowpark Ja Restauranter 46

Barer 32 Diskoteker 2

 

Vi boede på det ***Hotel Northlander Le Chamois

Afstand til pist 50 m. Afstand til centrum 75 m.

Antal værelser 17 Pension Afstand til lift 150 m.  

 

 

 

Se billeder fra BC Skitur 2016 her

Med venlig hilsen 

BC Bestyrelsen 

 


TILBAGE


PRINT