Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2464048
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC Netværk - Rulleskøjter 1/2010 18/06/2010

Fredag d. 18. juni kl. 19.00 havde BC-Networkers indkaldt til rulleskøjteløb to timer rundt i København.Vejret var fantastisk, vi mødtes ovenpå Fitnes-DK (tagterassen), fik en hvede-hyldeblomst-drik-øl, cirka 15 fremmødte.

 

Jan Hovmand og Marie havde datteren med i en runner, så også barnet kunne deltage. Filuca (datteren) blev så glad, at hun har lovet at lære at stå på rulleskøjter til næste gang.

 

Præcis kl. 20 gik starten - 8 stk politibetjente på motorcykler med blå blink spærrede de store veje og kryds af og fulgte os sikkert rundt i København - vi kørte midt ude på vejene. Dette er en fed fornemmelse! At man faktisk kører over for rødt. Der var ca. 1000 rulleskøjteløbere ialt på turen.

 

Vi holdt pause ude på Operaen, varede ca. 20 minutter, hvor man kunne tisse, drikke flere øl m.m. Jeg så også to kysse...........

Derfra gik turen atter hjem mod startstedet, som var bag Frederiksberg Centret - Solbjerg Plads.Nogle har musik med, rygsæk bygget som anlæg, andre har lys alle steder, nogle er udklædte m.m.Der er fire gange tilbage, så KOM næste gang og deltag.

 

Klik ind på Friday Night Skate http://www.fns-cph.dk/forside.html og se nærmere information.Det er en virkelig skøn oplevelse, den er gratis, sund, og alle kan være med - tempoet er langsomt.Så kom nu med, ud af hullerne, op på den store klinge!

 

P.S:

Vi afsluttede aftenen på den lokale Salsa Bar, hvor vi vrikkede med underlivet til rytmisk musik med underskønne latino-damer!!!

 

Referent: Henrik Merot

 

 

 

 

 

 


TILBAGE


PRINT