Kontakt
Forside
BC mangekamp
BC mangekamp arkiv
BC resultater
BC statistik
BC aktiviteter
BC medlemmer
BC shoppen
Om Blue Circle
BC vedtægter

STATS
Online nu : 1
Besøgende i alt : 2464046
Medlemmer i alt : 36
MEDLEMS LOGIN
Brugernavn
Kodeord

BC aktiviteter

BC aktiviteter giver dig en oversigt over hvad der er sket ved diverse arrangementer såsom sommertouren, BC business og BC family samt referater fra Ordinær Generalforsamling og Ekstraordinær Generalforsamling.

BC EOG/forår 2009 02/05/2009

Referat BC forårs EOG den 2, maj 2009 på LO-skolen i Helsingør


 

Formanden bød velkommen til EOG og foreslog Erik Holther som dirigent, da de ikke var nogen indvendinger mod dette blev Erik valgt, og han gav straks ordet tilbage til formanden.

 

1. Formandens beretning: Da vi kun har haft en aktivitet siden OG, var det ikke det helt store som Søren kunne berette, men det glædede ham at se så mange fremmødte og her bød han specielt velkommen til vores nye prøvemedlem Flemming Riber. Fisketuren i marts var en succes, med hensyn til deltagere og vejret, lidt mindre succes med hensyn til fangsten, Formanden promoverede kraftigt det kommende arrangement; BC Adventure den 6. juli og lovede alle en oplevelse.

 

2. Status på Økonomi: I fravær af kassereren gav formanden en kort status på økonomi. OG samt Fisketur begge under budget, fisketuren qua det store antal gæster. Alle selv Kim Lohmann er nu på PBS. Peter Lundsgaard har betalt sit udestående og har meldt sig ud. Vores aktie er i bedring dagskurs ca. 33 k pr. stk. så det er stadig en god forretning, vi investerede i sin tid 42 k og har nu ca. 64 k. det vil sige at vi har plus 24 k, hvilket vi ikke havde fået i banken, hvis pengene var blevet stående på kontoen. Vi er pt. 44 BC medlemmer.

 

3. Eventuelt: Her blev der diskuteret lidt fremtid; 20 år Jubilæumsfest næste år, her skal Jubifonden udløses og vi skal have et brag af en fest, følgende meldte sig til arbejde med ideer til Jubituren 2010: Jesper Schønnemann, Ulrik Damsgaard, Claus Olsen og Peter Bisgaard. Flere så frem til årets Sommerfesttur som i år går til Solskinsøen Bornholm, de syndes at arrangementet så godt ud. Jesper Schønnemann foreslog at lave et årligt arrangement for tildliger BC´ere, det kunne eventuelt være et arrangement på LO-skolen, hvor der i lighed med fisketuren kunne være flere konkurrencer sideløbende. Mange tidligere medlemmer kunne måske godt tænke sig at møde drengene igen.

 

Efter at eventuelt var afsluttet takkede dirigenten for god ro og orden under EOG, og der blev udråbt et leve for BC – FFFF!!!!

Følgende BC´ere deltog i EOG

Jesper Olesen
Kim Lohmann
Jan Hallberg
Otto Neubert
Thomas Rask
Ole Skjold Hansen
Martin Hornsyld
Jesper Schønnemann
Jesper Pedersen
Michael Weile
Ulrik Damsgaard
Christian Mark Christensen
Stig Bruun-Andersen
Flemming Riber
Claus Olsen
Jan Hovmand Larsen
Erik Holther

Søren Bruun

 Se billeder her   

 


TILBAGE


PRINT