BC Gokart 1995 27/08/1995

BC Gokart Grand Prix - City Speed World.

Se invitation til GoKart her

Søndag den 27. august kørtes årets Go Kart Grand Prix - 22 morgenfriske BC'ere var mødt op på City Speed World's bane i Sydhavnen for at kæmpe om det ternede flag, hæder og prestige.

Grand Prix'et blev kørt over 25 indledende heat, hvor alle kom ud at køre 5 gange. Her blev virkelig gået til den. med dueller og close race, der får fighthen mellem Schumacker og Hill til at ligne pensionister pa søndagsudflugt. Temperamentet var virkelig i kog og dommerens suvenene afgørelse med det sorte flag faldt ikke altid i de impliceredes smag - men dommerens ord er lov. Så sådan blev det (Ole og Christian)! Mange kæmpede godt i de indledende heat, specielt skal nævnes Peter Juul Ottesen med 4 sejre og en 2. plads. Henrik Jæger og Peter Bisgaard med hver 3 sejre.
Her skal ogsa nævnes vores to debutanter i BC Go Kart sammenhæng, Stig Bruun-Andersen der kæmpede godt med blandt andet en heat sejr over Henrik Jæger. Jens Valkki, der iført dagens flotteste dress, så flest sorte flag og endte på en meget sikker 22. plads.

Efter de 25 indledende heat kørtes finalen med de fem bedst placerede og B-finalen med de fem næste. Til finalen havde Peter Juul. Henrik Jæger. Peter Bisgaard. Jesper Olesen og Ulrik Damsgaard kvalificeret sig. Henrik Jæger måtte dog, pga. arbejde, lade sig repræsentere i finalen af Ole Thers. Finalen blev et godt race, hvor Jesper Olesen fra fjerde startspor kæmpede sig frem og vandt foran Peter Juul Ottesen og Ulrik Damsgaard som startede sidst.
B-finalen blev vundet af Rene Bukrinsky som på næstsidste omgang overhalede Søren Bruun der ellers havde ført fra start.

Alt i alt et meget godt arrangement. Blot synd at kun 22 havde fundet vej til Sydhavnen denne søndag formiddag.